Τεχνολογία

Αρχική » εδώ

Στην συνέχεια, παρουσιάζονται ενδιαφέροντα θέματα γύρω από την τεχνολογία του bowling.

Πως κατασκευάζονται οι μπάλες
Παρακολουθήστε την διαδικασία κατασκευής μίας μπάλας του bowling. Θα διαπιστώσετε ότι, παρότι εξωτερικά φαίνεται ως μία απλή σφαιρική κατασκευή, τελικά τα πράγματα (εσωτερικά) δεν είναι τόσο απλά.

Διαδικασία έγκρισης/πιστοποίησης μπάλας
Παρακολουθήστε την διαδικασία των ελέγχων προκειμένου μία μπάλα να λάβει την έγκριση του οργανισμού USBC και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα ανάλογα πιστοποιημένα πρωταθλήματα.

Πως κατασκευάζονται οι κορίνες
Παρακολουθήστε την διαδικασία κατασκευής μίας συνθετικής κορίνας Twister. Οι συνθετικές κορίνες αντικαθιστούν πλέον τις παλαιότερες ξύλινες κορίνες, καθώς παρουσιάζουν πιο σταθερή και καλή συμπεριφορά στο παιχνίδι, γεγονός το οποίο προκύπτει τόσο από την τεχνολογία κατασκευής τους, όσο και από την αυξημένη αντοχή τους στον χρόνο και την χρήση.

Διαδικασία έγκρισης/πιστοποίησης κορίνας
Παρακολουθήστε την διαδικασία των ελέγχων προκειμένου μία κορίνα να λάβει την έγκριση του οργανισμού USBC και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα ανάλογα πιστοποιημένα πρωταθλήματα.

EARL - Enhanced Automatic Robotic Launcher
Ας ρίξουμε μία ματιά στον EARL, μια μηχανή που μπορεί να παίξει bowling, εξίσου καλά με τους επαγγελματίες του αθλήματος. Παρακολουθήστε την λειτουργία της στο Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης και Έρευνας (International Training and Research Center).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση στο BiG και όχι μόνο...