Ημερολόγιο καταστρώματος

Αρχική » εδώ

Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για κάθε σημαντική προσθήκη ή αλλαγή που συμβαίνει στον ιστότοπο αυτό, ταξινομημένες κατά φθίνουσα χρονολογική σειρά (οι πιο πρόσφατες, εμφανίζονται πρώτες). Σκοπός της σελίδας αυτής είναι η ενημέρωση του αναγνώστη, ιδιαίτερα του τακτικού, προκειμένου να διευκολυνθεί στην πλοήγηση του και να εντοπίσει πιο εύκολα τα θέματα που τον ενδιαφέρουν.

21/12/2013 - Νέο βίντεο στην σελίδα «Βασικός Εξοπλισμός / Παπούτσια» παρουσιάζει την μέθοδο επιλογής του κατάλληλου παπουτσιού.

15/10/2013 - Προσθήκη εικόνων τεχνικής στην σελίδα «Πολυμέσα / Εικόνες».

10/5/2012
- Νέο βίντεο στην σελίδα «Τεχνικές Συμβουλές / Τεχνικές για προχωρημένους» παρουσιάζει με πολύ οργανωμένο τρόπο μία σειρά από Spares τα οποία απευθύνονται περισσότερο στους προχωρημένους παίκτες, αφού απαιτεί ιδιαίτερη ακρίβεια στις βολές. Αυτό φυσικά δεν απαγορεύει και έναν αρχάριο να δοκιμάσει την τύχη του.

5/5/2012 - Δύο νέοι σύνδεσμοι στην σελίδα «Τεχνολογία» παρουσιάζουν τον τρόπο με τον οποίο ελέγχονται και εγκρίνονται από τον οργανισμό USBC προκειμένου να μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα ανάλογα πιστοποιημένα πρωταθλήματα.

16/4/2012 - Εγκαινιάζεται η σελίδα «Ποδοσφαιρικό Bowling» στην οποία παρουσιάζονται βίντεο με μία εναλλακτική μορφή του αθλήματος, αυτή με την χρήση μίας μπάλας ποδοσφαίρου.

10/3/2012 - Εγκαινιάζεται η σελίδα «Τεχνολογία» στην οποία παρουσιάζονται πολλά ενδιαφέροντα θέματα με συνοδεία των ανάλογων video.

8/3/2012 - Ο πρώτος πελάτης (μέλος) που μπαίνει στο μαγαζί. Εντάξει, είναι δικό μας παιδί, αλλά τι να κάνουμε. «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

7/3/2012 - Θυμάστε το 1997 (δεν αναφέρομαι στους αγένητους), την ιστορική σκακιστική μονομαχία μεταξύ του ρώσου Κασπάρωφ και του Deep Blue (υπολογιστής της IBM). Δείτε εδώ κάτι ανάλογο στο bowling, μεταξύ Chris Barnes και EARL (Enhanced Automated Robotic Launcher).

1/3/2012 - Επωνυμία πλοίου: «Bowling in Greece». Το ταξίδι ξεκινάει. Μικρά, προσεκτικά βήματα στην αρχή και σιγά - σιγά θα πάρουμε φόρα. Μείνετε συντονισμένοι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση στο BiG και όχι μόνο...